Головна » Статті » Закуски |
Перепічка - це такі м'якенькі, злегка солонуваті смажені хлібчики. І асоціюються вони в мене неодмінно з моєю бабусею :-) Коли ми (внуки) були малими, бабуся смажила для нас цю смакоту і ми наминали її з домашнім молоком. Бабуся і зараз нас любить ''побалувати'', а ми того тільки й чекаємо! А ще, перепічка чудово підходить як основа для канапок - розріжте її вздовж навпіл, намажте маслом, змішаним з домашнім сиром, зверху шматочок ковбаси і помідор - і шедевр готовий! Смачного :-)
В теплому молоці розведіть свіжі дріжджі (якщо використовуєте сухі, тоді додайте їх в самому кінці до борошна), сюди ж вилийте олію, злегка збиті яйця, додайте цукор і сіль
Потім розкачайте його, повирізайте кружечки (розмір на ваш вибір - я вирізаю стаканом, а можна і блюдечком - тоді вийде велика перепічка)
| |
Переглядів: 501 | |
Всього коментарів: 0 | |