Головна » Статті » Закуски |
Ділюся черговим рецептом простих і смачних котлеток. Раз вже зараз час Великого посту, то і котлети наші будуть пісними, без м’яса, молока і яєць. Минулого разу ми готували пісні котлети з білокачанної капусти, сьогодні з картоплі і моркви. Пісні картопляні котлети з морквою допоможуть урізноманітнити меню вашого пісного столу. Кращий гарнір для пісних котлет – свіжі або варені овочі, а також зелень і салати. Рецепт пісних морквяно-картопляних котлет. Для приготування цих котлет ми будемо використовувати терту сиру картоплю і вже готове картопляне пюре. Повний перелік продуктів для приготування котлет наступний:
Картоплю почистити і з 5-6 штук зварити густе картопляне пюре. У пюре не додавати вершкове масло і молоко, котлети адже пісні! Готове картопляне пюре остудити до теплого стану, змішати з манною крупою і дати постояти 15 хвилин. Сиру картоплю (1-2 штуки) потерти на тертці (злити зайву рідину), те ж саме зробити з морквою. Додати терті овочі в картопляне пюре і перемішати. Ріпчасту цибулю порізати кубиками і додати в котлетну масу. Пісний овочевий фарш посолити, додати меленого перцю і добре перемішати / пом’яти руками. У розігрітій з маслом сковороді обсмажити картопляні котлети до злегка рум’яної скоринки, заздалегідь обвалявши кожну в борошні. Потім зменшити вогонь і готувати котлети ще хвилин 15 на малому вогні. Смачні пісні морквяно-картопляні котлетки з пюре готові! Смачного | |
Переглядів: 1766 | |
Всього коментарів: 0 | |