Головна » Статті » Закуски |
Як приготувати закритий пиріг з куркою і овочами Філе куряче – 600 г Овочі ретельно вимити і очистити. Заморожений зелений горошок промити водою. Крок 2 Також для цієї страви підійде попередньо зварена до готовності куряча грудка або стегна. В цьому випадку їх слід нарізати на невеликі шматочки і додати в кінці приготування начинки до вже готових овочів. Морквуа нарізати півкільцями і додати в сковороду до курки, готувати 3 -4 хвилини. Гриби нарізати тонкими скибочками або розрізати на 4-6 частин. Додати їх в сковороду до курки і моркви. Гасити овочі ще 2-3 хвилини. Цибулю нарізати тонкими півкільцями і також додати в сковороду до начинки. Додати вершкове масло, сіль і спеції. Готувати ще 3-4 хвилини. Якщо рідини в сковороді недостатньо, додати трохи курячого бульйону або води. В самому кінці додати зелений горошок, прогріти його 1-2 хвилини. При бажанні можна зробити начинку густішою і поживною, додавши молочний соус. Для цього в сотейнику змішати борошно і молоко (можна використовувати нежирні вершки) так, щоб не було грудочок, влити молочний соус до овочів і при постійному помішуванні довести соус до густого стану. | |
Переглядів: 671 | |
Всього коментарів: 0 | |