Головна » Статті » Закуски |
Цю літню і одну з найулюбленіших багатьма закуску можна приготувати як у будні, так і на святковий стіл. Готується легко і просто, але виходить дуже смачна страва! Інгредієнти для приготування кабачків з помідорами і часником:
Рецепт приготування кабачків з помідорами і часником:1. Кабачки промити, обсушити і нарізати кружечками, скласти в миску, посолити і перемішати. 2. Обваляти кожен кружечок в борошні, викласти кабачки на розігріту сковороду з рослинним маслом і смажити на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку. 3. Щоб прибрати зайвий жир після смаження, рекомендую на блюдо покласти паперовий рушник або серветки і викладати кабачки на них. Пізніше можна їх буде перекласти на іншу тарілку. 4. Зробити соус з майонезу і подрібненого часнику, за бажанням в такий соус додайте подрібнену зелень. Помідор нарізати скибочками або, якщо він невеликий за розмірами, кружечками. 5. Дати кружечкам трохи охолонути і змастити їх майонезом з часником та покласти зверху скибочки помідорів. Кабачки з помідорами і часником можуть бути самостійною стравою або гарніром до іншої страви з м'яса або птиці. Смачного! | |
Переглядів: 394 | |
Всього коментарів: 0 | |